المقادير:
2/1و1-كيلو سمك شرائح
2ليمون
ملح
بهارات وزيدي شويه كركم معاهم
2/1راس توم
4 او 5 بيض
دقيق
بقسماط او خبز مطحون
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjnOwfQHd3bI8a_LG8vF13XSEpUuuLZ5EnjdCWoqylnofiGfCr7GfKn_yIR13w1bCbjJTrrPoqClBdZFmUhcodFtfCDbOW50lNohMwm9TYS6aq4Uj4BFKiznHya0GGbiYB9Cmgw5KlOG7AD/s400/9.jpg)
بعد غسل السمك نقوم بتبهيرهونعصر عليه الليمون والتوم
ونخلطه مع بعضه ونتركه حوالي ساعه او ساعتين
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi-TnSn4-cUlrNBnau_K8wfUMPcF0HkZ3K3S0Alj-Nffm4HmWyUioIfOQ6Ek2Vg7RXvTMmFYsoL09RcBrrOefuTbz4rNBRseCA0UgT-VMxdyw4FsrvcsQX0cuTlNAaiyKzinv5ra-vlofIj/s400/8.jpg)
الطريقه:
ناخد شريحه السمك وننغطيها بالدقيق مع الضغط عليها
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEie9pRiz1eETe4f7W6jk2Q_hCeUPnKPQN96R0liEDlggSVNDuW2RTfnjGLecnFJIu4G0dHsl3iwIA2YOp48wCVvE3b20Lmdgp1MGIuaZ_sDDoUEs0Cv4X-jjezu39lYD4dHJY63Fdkv6Og4/s400/7.jpg)
وبعدها بالبيض المخفوق
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYugnGb7aVKt7KWfEy_xrlNFcSLS911sRECKENzjVPoVQAxc716cZO9JzFa6b8uzZEqf3CUt0S8OJ2f2kCjSNOQvkNO-3byejQeDhvwnGRmaWpPKH_FSm2shdRGgrqEFi08rKYjuqjEhyV/s400/6.jpg)
وبعدين بنغطيها بالبقسماط
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiSbq5CxC8vbFNZ23bEQ4N00-sfFOEEo54QffwEhwvau2FU-Jjj03hUoqAo2hPF9i0Gj_hRlGeF0XLsaGIL1bPiMSG8xPAhG2uWwm0s5qhJ-qOtSP3-6tsWZxuKPfUhZUDQ3D8kx9lN5WJF/s400/5.jpg)
ونبدا بالقلي
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi7UOne54ALf4reT-ndZ1B8XcGuc82Of-bm9IGxJKkRg5na-zqzlM-e8kW_MZfJyU2cdnTVw59GkgVgShLcMxGyqLPZfEIh4HAi5mlaQNEQ4xu3vQbcBnLUL9QgvCM9YjkWz6zgtVFAkMM6/s400/4.jpg)
بع ما يستوي السمك نضعه عل ورق المطبخ ليمتص الزيت
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgMR5R5l_9Ifa_-i161eeX8DyxVpzn3IrM5Mn0SivvLXNMGXx5thO5-iiRGaZ9Z3cruUZxk56mAR-1i5yswHXaiZgoE-riZuZRQZ_K4eCKT8Rh8eIik9cwrnmTTmbj-q-KewCYEPx0nkVRA/s400/3.jpg)
نضع على طبق التقديم بعض اوراق الخس او القدونس
ونحط السمك فوقه مع شرائح الليمون وهدا شكله النهائي
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiviWD4RJN9iEiWPa7iElKSGypNQ_1g35Q8we5NJ3qajw9-0dcu3bIUhmQFN8sNLv_H6EUfwThN8vOMlUQa48Q_jGXv561gY_Urj3f5a2oE-G4AXtSnjmgCch2dJ4JkB_b61mI9cJcAy328/s400/2.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh4A-bZfVpMf3DF8HdhboTQUJwEX7fs4Xcv3nA0kKRW9aNoiLHvz27ENpn10W1NUqk0hsrmKYrfUcJhP8CQ5S7EvsvBJRixT0i0iqB7MqR19gcPocM2NuimxLApJp91rF4mugNEWHajlyAW/s400/1.jpg)
2/1و1-كيلو سمك شرائح
2ليمون
ملح
بهارات وزيدي شويه كركم معاهم
2/1راس توم
4 او 5 بيض
دقيق
بقسماط او خبز مطحون
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjnOwfQHd3bI8a_LG8vF13XSEpUuuLZ5EnjdCWoqylnofiGfCr7GfKn_yIR13w1bCbjJTrrPoqClBdZFmUhcodFtfCDbOW50lNohMwm9TYS6aq4Uj4BFKiznHya0GGbiYB9Cmgw5KlOG7AD/s400/9.jpg)
بعد غسل السمك نقوم بتبهيرهونعصر عليه الليمون والتوم
ونخلطه مع بعضه ونتركه حوالي ساعه او ساعتين
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi-TnSn4-cUlrNBnau_K8wfUMPcF0HkZ3K3S0Alj-Nffm4HmWyUioIfOQ6Ek2Vg7RXvTMmFYsoL09RcBrrOefuTbz4rNBRseCA0UgT-VMxdyw4FsrvcsQX0cuTlNAaiyKzinv5ra-vlofIj/s400/8.jpg)
الطريقه:
ناخد شريحه السمك وننغطيها بالدقيق مع الضغط عليها
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEie9pRiz1eETe4f7W6jk2Q_hCeUPnKPQN96R0liEDlggSVNDuW2RTfnjGLecnFJIu4G0dHsl3iwIA2YOp48wCVvE3b20Lmdgp1MGIuaZ_sDDoUEs0Cv4X-jjezu39lYD4dHJY63Fdkv6Og4/s400/7.jpg)
وبعدها بالبيض المخفوق
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYugnGb7aVKt7KWfEy_xrlNFcSLS911sRECKENzjVPoVQAxc716cZO9JzFa6b8uzZEqf3CUt0S8OJ2f2kCjSNOQvkNO-3byejQeDhvwnGRmaWpPKH_FSm2shdRGgrqEFi08rKYjuqjEhyV/s400/6.jpg)
وبعدين بنغطيها بالبقسماط
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiSbq5CxC8vbFNZ23bEQ4N00-sfFOEEo54QffwEhwvau2FU-Jjj03hUoqAo2hPF9i0Gj_hRlGeF0XLsaGIL1bPiMSG8xPAhG2uWwm0s5qhJ-qOtSP3-6tsWZxuKPfUhZUDQ3D8kx9lN5WJF/s400/5.jpg)
ونبدا بالقلي
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi7UOne54ALf4reT-ndZ1B8XcGuc82Of-bm9IGxJKkRg5na-zqzlM-e8kW_MZfJyU2cdnTVw59GkgVgShLcMxGyqLPZfEIh4HAi5mlaQNEQ4xu3vQbcBnLUL9QgvCM9YjkWz6zgtVFAkMM6/s400/4.jpg)
بع ما يستوي السمك نضعه عل ورق المطبخ ليمتص الزيت
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgMR5R5l_9Ifa_-i161eeX8DyxVpzn3IrM5Mn0SivvLXNMGXx5thO5-iiRGaZ9Z3cruUZxk56mAR-1i5yswHXaiZgoE-riZuZRQZ_K4eCKT8Rh8eIik9cwrnmTTmbj-q-KewCYEPx0nkVRA/s400/3.jpg)
نضع على طبق التقديم بعض اوراق الخس او القدونس
ونحط السمك فوقه مع شرائح الليمون وهدا شكله النهائي
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiviWD4RJN9iEiWPa7iElKSGypNQ_1g35Q8we5NJ3qajw9-0dcu3bIUhmQFN8sNLv_H6EUfwThN8vOMlUQa48Q_jGXv561gY_Urj3f5a2oE-G4AXtSnjmgCch2dJ4JkB_b61mI9cJcAy328/s400/2.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh4A-bZfVpMf3DF8HdhboTQUJwEX7fs4Xcv3nA0kKRW9aNoiLHvz27ENpn10W1NUqk0hsrmKYrfUcJhP8CQ5S7EvsvBJRixT0i0iqB7MqR19gcPocM2NuimxLApJp91rF4mugNEWHajlyAW/s400/1.jpg)
ماشاء الله روعه ان شاء الله ابجرب اختكم عاشقة الجنه
ردحذف