المقادير::
بتنجان مقطع - فلفل مقطع - لحم مفروم متعصج ومضاف اليه عصير الطماطم - ملح - فلفل - (بصل+جزر لزوم تعصيج اللحم) - بشاميل خفيف ومعلقه صلصه ومعلقه ماء للتزيين - كيس بلاستيك
الطريقه::
2- ندهن البتنجان زيت وندخله الفرن على الشوايه ليتحمر بطريقه صحيه ومعاه الفلفل
3- نعمل بشاميل خفيف ونجيب الطاجن نضع فيه طبقه بتنجان وبعدها الفلفل
4- طبقه لحمه مفرومه بعدها
5- طبقه بشاميل خفيفه
6- طبقه بتنجان وفوقها بقيه البشاميل
خامجة كيفحالكم االكلاببببببببببببببببببببب
ردحذفتحفة بجد قمة الفن والابداع
ردحذفوالله عيب جدا لان دى اكلتى وانا منزلاها على منتدى عروس ونازله باسمى طيب على الاقل اذكروا المصدر مش تاخدو مجهود الناس وخلاص :( بجد عيب عيب عيب اوى
ردحذفواللينك بتاعى اهو :(
http://forums.3roos.com/showthread.php?t=439217
دي طريقة واحدة صاحبتي وبالصور بتاعتها كمان اسمها ام ياسين ومنزلاها على عروس.. على الاقل اذكري المصدر
ردحذفديه طريفه ام ياسن ليه واخدين صورها ومش قايلين مين وبتنسبوا المجهود ليكم ده علي اساس ان كل الناس مش بتدخل منتديات ومش هتعرف يعني ولا علشان هيا مش كاتبه اسمها علي الصور تبقا حلال علي اي حد ده انتم كده مفيش اي امانه
ردحذفوالله عيب جدا قلة الزوق دي طب الى سارقة الاكلة تخلى عندها دم و تكتب الاكلة دي بتاعه مين دي تبع ام ياسين من منتدى عروس يعني اتقى الله في نفسك ومتنسبيش مجهود غيرك ليكي اجتهدي و خليكي مميزة مش حرامية معفنة
ردحذفحسبى الله ونعم الوكيل
ردحذفبجد عيب تسرقى مجهود غيرك
ردحذفبجد عيب إيه البياخه دي
ردحذف