المقادير
عجين :
500غ دقيق + 150غ زبدة + 50غ سكر كلاصي + سكر فانيلا + 1بيضة + كوب حليب .
حشوة :
1كلغ عقدة لوز( 1كلغ لوز مسلوق مقشر مقلي مطحون مع 500غ سكر سنيدة . قليل من ماء زهر ) .
الطريقة
يخلط زبدة + سكر كلاصي + سكر فانيلا ثم دقيق يجمع كل بكوب حليب .
لحصول على عجينة لينة تبسط عجينة جيدا تقطع شرائط بعرض نصف سنتمتم تلف على بوق ثم تصفف في صفيحة فرن وتطهى . تزال حلوى من بوق وتملئ عقدة لوز تزين بغمسها في شكلاط ثم تنفذ في لوز مهرمش او شرائح
And also we ensure that when we enter in this specific blog site we see to it that the topic was cool to discuss and not a boring one.
ردحذفIts ok if the appearance of your blog is not good. The important thing is the topic or the content of your blog.
ردحذفProbably I can say with this blog make, more some interesting topics.
ردحذفWhat a great moment of reading blogs.
ردحذفI'm thankful with your blog it is very useful to me.
ردحذف