الأربعاء، 10 يونيو 2009

دبابيس الفراخ فى الفرن ... بالصور




المكونات

كيلو دبابيس فراخ

نص كيلو بصل مقطع صغير

2حبة طماطم مقطع صغير

2ملعقة زيت زيتون

بهارات(م ص زنجبيل+م ص سماق+ م ص فلفل اسود+م ص شطة+ملح)

1/2 ليمونة


وبعدين اخلطى جميع مكونات التتبيلة جيدا


واخلطيهم بالدبابيس ورصيهم فى صينية واتركيها ساعة قبل الطهى


يبقى شكلها كدة


حطيها فى الفرن حتى تمام الطهى ويكون شكلها كدة



وتقدميها كدة




ملحوظة


لو تحبى تخلى الاكلة صحية مليون % ممكن تنزعى الجلد وتستغنى عن الزيت


اما بقى لو عايزة الطعم حكاية ممكن تزودى على التتبيلة كوب زبادىوزملعقة دقيق حتديكى نتيجة هايلة فى طعم الصوص بتعها

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Welcome


بالله عليكم تدعو لأمى ربنا يشفيها ويخليها لينا أمين يارب العالمين


الدعاء أمانه فى رقابتكم ليوم الدين

المصحف الفلاشى

بالله عليكم تدعوله

ادعو معي لابي فهو الان يسأل

اللهم اغفر له وارحمه، وعافه، واعف عنه، وأكرم نُزُله، ووسع مُدخلهُ، واغسله بالماء والثلج والبرد، ونقه من الخطايا كما ينقى الثوب الأبيض من الدنس، وأبدله دارًا خيرًا من داره، وأهلًا خيرًا من أهله وزوجًا خيرًا من زوجه، وأدخله الجنة، وأعذه من عذاب القبر ومن عذاب النار.

اللهم اغفر لحينا و ميتنا، وشاهدنا و غائبنا، وصغيرنا و كبيرنا، و ذكرنا و أُنثانا، اللهم من أحييته منا فأحيه على الإسلام، ومن توفيته منا فتوفه على الإيمان، اللهم لا تحرمنا أجره ولا تضلنا بعده.

اللهم إن سيد بن علي في ذمتك، وحبل جوارك، فقه من فتنة القبر وعذاب النار، وأنت أهل الوفاء والحق. فاغفر له وارحمهُ إنك أنت الغفور الرحيم.

اللهم عبدك وابن عبدك وابن أمتك احتاج إلى رحمتك، وأنت غني عن عذابه، إن كان مُحسنًا فزده في حسناته، وإن كان مُسيئًا فتجاوز عنه.