المقادير
((الكفته))
لحم مفروم ((غنم))
كزبره
بقدونس
ملح
فلفل اسود
كمون
دقيق ابيض حوالي ملعقتين فقط
بصله مفرومه ناعم
وثوم
نخلطها سوى ونتركها في الثلاجه لين وقت القلي
((الصلصه))
بصل مفروم
طماطم
ثوم
ملعقتين صلصه
زيت
ملح
مكعب ماجي
فلفل بهار
اتماء حوالي كاس بطاطس مقطعه شرائح ومقليه
نخلطها كلها بالخلاط ونتركها على جنب
((للتقديم))
بيض مسلوق
الطريقه
نقلي الكفته ونسخن الصلصه بعدين نحط الكفته بصينيه ونحط عليها البطاطس المقليه ونصب عليهم الصلصه وندخلها الفرن ولو استوت نزينها بالبيض ونقدمها وباالهنا والعافيه
Gomen kudasai.
ردحذفKanami sang imo blog. Daw spaghetti.
ردحذفAll I can say is nothing because your blog is not interesting to read.
ردحذفYutarets! kasagad bah!
ردحذفI agree with you about these. Well someday Ill create a blog to compete you! lolz.
ردحذفthat's really cute..wish i had one too.
ردحذفIve read this topic for some blogs. But I think this is more informative.
ردحذف